Loading
Μοιρασε
Επικοινωνια
Κύλησε Κάτω
Ετικέτες
Κατηγορίες
//Με μια του φράση ο Έλον Μάσκ έχασε 40 δισ. δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά

Με μια του φράση ο Έλον Μάσκ έχασε 40 δισ. δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά

November 4, 2021Κατηγορία : business-news
Ετικέτες :

Με μια του φράση ο Έλον Μάσκ έχασε 40 δισ. δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά

Η μετοχή της Tesla έχασε 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία αφού ο Έλον Μασκ είπε ότι το συμβόλαιο Hertz δεν έχει υπογραφεί.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ελον Μασκ δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ ότι η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz. Το συγκεκριμένο tweet του Μασκ,  έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενη ανακοίνωση και διαφήμιση που κυκλοφόρησε από τη Hertz στις 25 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα στο twitter σχολίασε κάτω από την πορεία της μετοχής της εταιρείας πως “αν κάτι από αυτά οφείλεται στην Hertz, θα ήθελα να τονίσω πως δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο ακόμα.

Η Τesla έχει μεγαλύτερη ζήτηση από την παραγωγή επομένως θα πωλεί αυτοκίνητα στην Hertz με το ίδιο περιθώριο κέρδους όπως και στους πελάτες. Η συμφωνία της Hertz δεν έχει επίδραση στα οικονομικά μας”.

https://twitter.com/teslaownersSV/status/1455268419264122882?ref_src=twsrc%5Etfw

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μετοχή της Tesla να υποχωρήσει έως και 4% το πρωί της Τρίτης, αφού έκλεισε στο υψηλό ρεκόρ των 1.208 δολαρίων τη Δευτέρα, βάζοντας την εταιρεία σε τροχιά απώλειας 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία και τερματίζοντας μια εβδομάδα συνεχόμενων κερδών.

  • 198 views

Είστε έτοιμοι να παραγγείλετε το έργο σας;

© GT-Tech 2020 - 2024 / Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Επικοινωνια
Κλεισε